El dirigent socialista Antoni Balmón considera que el president Mas va liquidar ahir la consulta

En declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', el secretari d'Acció Política del PSC ha dit que el pacte entre els partits a favor del referèndum només serveix per guanyar temps.

El secretari d'Acció Política del Partit dels Socialistes de Catalunya, Antoni Balmón, considera que Mas va liquidar ahir la consulta i va certificar que s'aprofitaran les eleccions del 2016 per votar sobre el futur de Catalunya. Segons Balmón, el pacte entre els partits a favor del referèndum només serveix perquè el govern pugui guanyar temps per negociar amb el Partit Popular, i que en realitat només plantegen que els catalans votin amb els comicis del 2016. En declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, Balmón ha instat Mas a posar data ja a les eleccions: "Jo li demano al senyor Mas que ja que diu què és el que passarà, que posi data a les eleccions, ja que és tan demòcrata i vol ser més demòcrata que tothom."
 
Antoni Balmón no ha aclarit quina decisió prendrà la direcció del PSC respecte al dirigent socialista Fabián Mohedano, després que va assistir a l'acte d'Esquerra Republicana de Catalunya el cap de setmana en favor de la independència. Balmón ha apuntat que difícilment se l'expulsarà, però que de moment se li ha obert un expedient informatiu: "Jo crec que quan estàs a un partit i vas a l'acte d'un altre partit, tots anem per un element de cordialitat, el que mai som són hooligans, per tant qui té el problema en aquest sentit és el senyor Mohedano amb el PSC."
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
 
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut