El diputat de Junts pel Sí Raül Romeva diu que les converses amb la CUP no estan bloquejades i avisa que l'acord no pot tenir vencedors ni vençuts

Romeva ha afegit, a "El matí de Catalunya Ràdio", que creu que hi ha d'haver acord i ha demanat superar el debat "Mas sí o Mas no"

Raül Romeva ha assegurat que les converses amb la CUP per desencallar la investidura del president de la Generalitat no estan bloquejades i que es tracta d'arribar a un acord en què no hi hagi guanyadors i perdedors.

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, Raül Romeva ha dit: "Es tracta de buscar una situació que no humiliï ningú però que tampoc signifiqui una renúncia total i absoluta per part de ningú. Aquesta és la qüestió. I hem de superar, jo crec, aquest bloqueig en el qual sembla que ens hem instal·lat i que jo, personalment, no comparteixo perquè no estem bloquejats en absolut."

Romeva ha demanat obrir el focus i deixar de centrar el debat en "Mas sí o Mas no" per poder avançar.

Pel que fa a la concentració convocada aquest diumenge per l'Assemblea Nacional Catalana, el diputat de Junts pel Sí ha fet aquest advertiment: "Si això és, per dir-ho així, per recordar que hi ha un mandat ciutadà per fer una cosa concreta, doncs d'acord. Si això és per posar pressió sobre uns o altres, doncs crec que potser no és encertat."

Raül Romeva ha admès que la situació és complexa, però ha recordat que el moment no té precedents i s'ha mostrat convençut que hi ha d'haver acord.

Si voleu sentir l'entrevista amb Raül Romeva, la trobareu aquí.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut