catradio.cat
CCMA

Catalunya Ràdio estrenarà dijous un nou disseny del web

Catradio.cat es renova amb una nova imatge, potenciant els directes de l'emissora i estrenant articles d'opinió dels presentadors i especialistes de la casa

Catalunya Ràdio reorganitza el portal principal a partir de dijous. El nou disseny de la pàgina inicial, i del menú, neix de la voluntat de millorar el servei, de flexibilitzar l'estructura del web i de fer més intuïtiva l'experiència dels oients a l'entorn digital. L'usuari de Catradio.cat trobarà novetats estètiques, però també continguts diferents.

L'objectiu és reforçar i potenciar la presència de les emissions en directe en l'obertura del web. A més, es facilita la subscripció dels podcasts i l'accés a l'hora a hora dels programes (tots els àudios dels últims deu dies). D'altra banda, la pàgina afegeix una finestra a l'actualitat generada des dels àmbits informatius.

La renovació de continguts està marcada, sobretot, per l'estrena d'articles temàtics cada dia. Batejat com a "Pòstit", les diferents firmes d'aquest nou espai escriuran apunts personals sobre diversos temes, com ara cinema, esports, gastronomia o tendències. Mònica Terribas, Ricard Ustrell, Òscar Fernández, Cristina Bordas, Blai Marsé o Mariola Dinarès són alguns dels presentadors i experts que hi exposaran la seva mirada.

Les novetats no s'acaben aquí. Catalunya Ràdio estrenarà al febrer una nova aplicació amb una oferta de continguts més àmplia, presentada de manera més visual. A més, s'incorporaran nous programes a la graella, exclusius per internet.

 

#catradioesmou

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

Anar al contingut