Catalunya Ràdio adapta la seva programació arran del coronavirus

A partir de demà dilluns, la graella de Catalunya Ràdio presenta més canvis arran de la crisi del coronavirus. Un d'ells és que el "Popap" farà una edició especial escolar, a primera hora de la tarda.

L'actualitat al voltant de la crisi del coronavirus evoluciona constantment i això requereix una ràpida resposta dels mitjans de comunicació. A Catalunya Ràdio estan preparats per respondre a aquest repte i és per això que fan canvis a la graella per adaptar-se de la manera més ràpida possible a la situació. A partir de demà, es manté l'emissió conjunta amb Catalunya Informació, però s'hi incorpora, un nou espai, fruit de l'acord amb el Departament d'Educació, per promoure continguts que puguin contribuir a l'aprenentatge dels alumnes. És el cas del "Popap" edició escolar, fet íntegrament per teletreball.

Cada dia, de dilluns a divendres, Mariola Dinarès conduirà un programa pensat per als nens i nenes que aquests dies s'han quedat sense classe, confinats a casa. S'emetrà entre les les 16.00 i les 17.00, i també incorporarà els equips de "L'ofici d'educar" i "iCat Kids".

Una altra de les novetats és l'emissió del programa cultural "iCat a casa", també fet des de la distància, amb Albert Miralles. A les 22.00, els oients podran descobrir propostes per viure, veure i escoltar sense sortir al carrer.

El "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández i Empar Moliner; i el "Catalunya nit", amb Laura Rosel, tornaran a la seva emissió de dues hores (de les 14.00 a les 16.00 i de les 20. A les 22.00). I "La nit dels ignorants 3.0", amb Xavier Solà, es farà entre les 23.00 i les 02.00.

Tota la graella està pensada amb l'objectiu de preservar la funció de servei públic i garantir la informació, i alhora la salut de tots els treballadors i treballadores de Catalunya Ràdio per prevenir el contagi del coronavirus. És per això que aquests dies iCat i Catalunya Música han deixat d'emetre els seus programes habituals, i la música hi pren un protagonisme especial.

catradio.cat/

Anar al contingut