Fórmula 1

Vettel torna a ser el més ràpid en els segons lliures al GP de l'Índia i Alonso millora fins a la cinquena plaça

Sebastian Vettel ha tornat a ser el més ràpid en els segons entrenaments lliures del Gran Premi de l'Índia. En una sessió gairebé calcada a la primera, Vettel ha fet el millor temps davant de Mark Webber, Sebastian Grosjean i Lewis Hamilton, mentre que Fernando Alonso, un cop solucionats els problemes en el canvi del seu Ferrari, ha millorat fins a la cinquena posició.

Actualitzat

Els Red Bull han dominat les dues sessions d'entrenaments lliures que s'han fet al circuit de Buddh, on diumenge es disputarà el Gran Premi de l'Índia de Fórmula1. L'alemany Sebastian Vettel, que només necessita quedar entre els cinc primers per ser campió per quart any consecutiu, ha estat el més ràpid en totes dues sessions al davant del seu company d'escuderia, l'australià Mark Webber.

Vettel li ha tret gairebé tres dècimes en la segona sessió al pilot australià. Fernando Alonso, 12è en la primera sessió a un segon i mig de Vettel per culpa d'un problema a la caixa de canvis, ha millorat en la segona i ha millorat fins al cinquè millor temps, tot i que a set dècimes del crono de l'alemany.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut