Venus Williams en una imatge recent (Reuters)
Tenis

Venus Williams no es va saltar el semàfor en vermell en l'accident que va acabar amb la mort del copilot d'un altre cotxe

Després de recollir noves proves, la policia ha constatat que la tenista nord-americana no es va saltar el semàfor en vermell

Actualitzat

La Policia de Palm Beach Gardens, a Florida, ha assegurat que la tenista nord-americana Venus Williams no es va saltar el semàfor en vermell en l'accident que hi va haver el juny passat i en què va morir un home que anava de passatger en un altre vehicle. "Basant-se en una nova prova, s'ha determinat que el vehicle conduït per Venus Williams va entrar legalment a la intersecció amb un senyal en verd", precisa l'informe de la policia d'aquesta ciutat, situada al nord de Miami.

Les autoritats han assenyalat que la investigació es manté en curs, i han explicat que, segons es desprèn de la gravació d'una càmera de seguretat, Williams va haver de reduir la velocitat a la cruïlla a causa de la congestió de trànsit i va ser en aquest moment quan va rebre l'impacte de l'altre vehicle. Aquesta versió coincideix amb la dels advocats de Williams.

Segons Linda Barson, conductora de l'altre vehicle i que va resultar amb ferides greus, ella va picar amb l'automòbil de Williams perquè no va aconseguir a frenar a temps. La policia local havia afirmat inicialment que l'estrella del tenis va cometre una infracció en una cruïlla de carrers. A conseqüència del xoc, Jerome Barson, de 78 anys, va haver de ser ingressat en un hospital i dues setmanes després, el 22 de juny passat, va morir.

Segons l'informe policial, l'ex-número 1 del món, que no va resultar ferida en l'accident, no estava sota els efectes de drogues o alcohol ni es va distreure fent servir algun dispositiu electrònic.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut