Venus Williams en una imatge recent (Reuters)
Tenis

Venus Williams, implicada en un accident mortal

La tenista nord-americana va provocar un accident que va acabar ocasionant la mort del copilot de l'altre cotxe sinistrat

Actualitzat

L'antiga número1 mundial del tenis femení, Venus Williams, està implicada en un accident de trànsit que va costar la vida a un home de 78 anys, segons ha anunciat la policia de Florida. El sinistre va tenir lloc el passat 9 de juny a Palm Beach Gardens, prop de la residència principal de la tenista.

Segons l'informe policial, el totterreny de Venus Williams va impactar amb un cotxe que venia per la seva dreta quan feia un canvi de carril. Tant la conductora de l'altre cotxe, de 68 anys, com el seu marit, de 78 anys i que viatjava com a copilot, van ser hospitalitzats arran de l'accident. L'home, Jerome Branson, va morir al cap de dues setmanes a causa d'un fort traumatisme cranial.

L'informe determina la responsabilitat de la gran de les germanes Williams per no haver respectat la prioritat de l'altre vehicle, i assenyala també que la tenista no conduïa sota la influència d'alcohol o drogues, ni estava utilitzant cap giny electrònic en el moment de l'accident, que va passar quan els cotxes circulaven a una velocitat molt lenta.  

D'acord amb els mitjans locals, la família de la víctima hauria engegat una demanda contra Williams, que aquesta setmana participarà al torneig de Wimbledon.  

Anar al contingut