Márquez, perseguit per Rossi, durant l'inici de la cursa (Reuters)
Motor

Una acció polèmica de Rossi fa caure Márquez en un GP de Malàisia que s'ha adjudicat Pedrosa

L'italià ha deixat anar un cop de peu contra el català i, si rep una sanció, el gran beneficiat podria ser Lorenzo, que ha estat segon

Actualitzat

El Gran Premi de Malàisia de MotoGP ha quedat marcat per una nova escenificació sobre la pista, i potser no serà l'última, de la disputa entre Valentino Rossi i Marc Márquez. Després de les primeres cinc voltes més intenses de la temporada, l'italià ha fet una maniobra incomprensible en què s'ha alineat amb el català en un revolt i l'ha fet caure amb un cop de peu. Les imatges repetides de l'incident han evidenciat el contacte, alhora que tant el responsables de Yamaha com els d'Honda, als boxs es posaven les mans al cap.

Márquez no ha pogut continuar i Rossi ha acabat la cursa en el tercer lloc, però s'espera una més que probable sanció per al líder del Mundial, que podria haver-se complicat molt la consecució del títol.

Dani Pedrosa, que està fent un final de temporada brillant, ha guanyat la cursa amb una distància còmoda sobre Jorge Lorenzo. De tota manera, el mallorquí li treu uns bons punts (es posa a 7) al seu rival i company d'equip, i encara en pot sortir més beneficiat si la direcció de la cursa castiga Rossi.

Rossi: "Em volia fer caure en cada revolt"

Després de l'incident, Marc Márquez s'ha tancat al seu box i no ha volgut fer declaracions, però Rossi, com a integrant del podi final, ha hagut de parlar amb la premsa. El pilot de Yamaha s'ha justificat dient que no podia haver fet cap altra cosa, perquè en Marc se li ha havia acostat massa, i que el toc havia estat fortuït. Uns moments després, abans de sortir a la cerimònia del cava, les càmeres han pogut captar com Dani Pedrosa s'acostava a l'italià i li preguntava clarament: "Què ha passat amb en Marc?". A la qual cosa, Valentino ha contestat i ha acusat l'adversari: "Em volia fer caure en cada revolt", ha dit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut