Pablo Machín, durant la roda de premsa d'aquest divendres
Futbol

Pablo Machín: "Això no ha fet més que començar"

El tècnic del Girona demana que s'aparqui l'eufòria després del bon debut davant l'Atlètic de Madrid i dona a entendre que repetirà equip davant el Màlaga (dissabte, 20.15)

Actualitzat

Enmig de l'eufòria que envolta aquests dies la ciutat de Girona pel bon inici de la Lliga, l'entrenador de l'equip de Montilivi, Pablo Machín, ha volgut donar un missatge d'avís en la roda de premsa prèvia al partit contra el Màlaga: "Això no ha fet més que començar. Les sensacions, tant les bones com les dolentes, poden ser miratges".

El tècnic sorià, que no podrà comptar encara amb Eloi Amagat, també s'ha referit a l'onze que podria alinear per al segon partit del club a Primera divisió: "Hi ha moltes possibilitats de repetir l'onze de dissabte passat perquè, independentment del resultat final, l'equip ho va fer bastant bé i el rendiment dels jugadors va ser òptim".

Machín ha destacat la "riquesa tàctica" del Màlaga i la "capacitat golejadora" de Borja Bastón, el davanter titular en les alineacions de Míchel.  Malgrat la derrota dels andalusos en la primera jornada de Lliga, l'entrenador ha volgut remarcar la motivació amb què arribarà el Màlaga a Montilivi: "Vindran amb tot, però nosaltres farem exactament el mateix. Tenim molt clar que si no competim al 100% en aquesta categoria ens guanyaran fàcilment. Hem de jugar com el dia de l'Atlètic (2-2) i, si tenim una mica més de fortuna, tindrem moltes possibilitats de guanyar".

Sobre la compra del Girona

L'entrenador blanc-i-vermell s'ha referit a la compra del Girona per part del City Football Group i del Girona Football Group, una empresa controlada per Pere Guardiola: "Per a nosaltres és una notícia excel·lent perquè ens dona moltíssima estabilitat, la capacitat per poder pujar a Primera Divisió i l'oportunitat de disposar de jugadors d'una qualitat que, sense aquest acord, ens costaria molt tenir".

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut