Miguel Torrecilla, director esportiu del Celta (celtavigo.net)
Futbol

Miguel Torrecilla: "Si Nolito se'n va serà el traspàs més gran de la història del Celta"

El director esportiu del conjunt gallec ha insistit que el jugador andalús encara té contracte en vigor fins al 2019 i considera normal que el seu fitxatge hagi despertat interès en altres equips perquè és un dels futbolistes més determinants de la Lliga

Actualitzat

El director esportiu del Celta de Vigo, Miguel Torrecilla, ha reiterat que el jugador internacional espanyol Manuel Agudo "Nolito" té contracte amb el club gallec fins al 30 de juny de 2019, però no ha descartat la seva sortida si ve algun club i paga la seva clàusula de rescissió, un fet que el convertiria en el traspàs "més gran" en la història de l'entitat viguesa.

"En aquests moments la seva clàusula és de 18 milions" d'euros, ha dit, i ha afegit que "si ve un club i paga la seva clàusula, siguin 25 milions o 18, benvingut sigui. Quan hem traspassat un jugador per aquesta quantitat?", ha preguntat davant la insistència dels periodistes per saber el futur del futbolista andalús.

El 7 d'octubre, en la seva última compareixença davant la premsa, Torrecilla ha donat per segura l'ampliació de contracte de Nolito, que comportaria un augment de la seva fitxa i de la seva clàusula de rescissió de 18 a 25 milions d'euros. Dos mesos després, aquesta ampliació encara no s'ha firmat, però Torrecilla ha assegurat aquest dimecres que "tot està parlat" i "a sobre de la taula", i ha demanat no convertir aquest tema en un serial perquè són el jugador i el seu entorn els qui han de decidir "quin camí seguir".

"Si es queda, serà boníssim per al Celta; si surt, la nostra obligació ha de ser trobar el seu millor substitut", ha insistit Torrecilla, que s'ha negat a donar els "detalls" d'aquest nou contracte.

El director esportiu del Celta considera "normal" que l'atacant estigui "en boca" de molts clubs perquè el seu rendiment a Balaídos està sent "altíssim". "Estem parlant d'un dels jugadors més determinants de la Lliga. En el seu últim partit amb la selecció semblava que portava 60 partits amb l'equip", ha manifestat Torrecilla, que ha recordat que, en cas de ser traspassat, Nolito deixaria en les arques del club, com a mínim, 18 milions d'euros.

"Serà el traspàs més alt de la història del club. Ha vingut per 2,5 milions d'euros i en aquests moments la seva clàusula és de 18 milions. Quan hem traspassat un jugador per aquesta quantitat?", ha conclòs.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut