Barça

Mascherano, molt a prop de renovar amb el Barça fins al 2016

Després de dos dies amb dobles sessions d'entrenament, Tito Vilanova ha donat festa aquesta tarda als seus homes. Això sí, el grup ha fet un entrenament aquest matí, per mirar d'estar en les millors condicions per afrontar la nova temporada. Mascherano ha assegurat que està molt a prop d'ampliar el seu contracte.

Actualitzat
Després de dos dies amb dobles sessions d'entrenament, Tito Vilanova ha donat festa aquesta tarda als seus homes. Això sí, el grup ha fet un entrenament aquest matí per mirar d'estar en les millors condicions per afrontar la nova temporada.

Sobre la gespa de la Ciutat Esportiva, els mateixos jugadors que treballen junts des de dimarts, 14 del primer equip i 8 del filial. Cuenca i Thiago continuen amb la seva feina específica per recuperar-se de les lesions. Mascherano ha assegurat que està molt a prop d'ampliar el seu contracte: "No crec que triguem gaire a tancar la renovació", que ha explicat que serà fins al 2016, "aleshores tindré 32 anys i ja es veurà on acabaré la meva carrera".

L'argentí ha explicat que "fitxar per al Barça va ser una oportunitat i la millor decisió de la meva vida. M'he guanyat la confiança i ara vull mantenir-la". El "jefecito" també ha parlat de la Pilota d'Or, "el vot de la Pilota d'Or és una decisió personal, una qüestió de gustos. Per mi, el millor és en Leo. Jo votaria, per aquest ordre, Messi, Xavi i Iniesta. Però jo no voto".

Mascherano també ha explicat que se sent "més còmode de central que de migcentre" però que també li agradaria jugar al mig. "Amb l'edat he après a entrenar-me bé i a intentar aprofitar l'ocasió quan se't presenta".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut