Aleix Vidal (Reuters)
Aleix Vidal (Reuters)
Barça

Luis Enrique sentencia Aleix Vidal amb una convocatòria del FC Barcelona sense cap lateral dret

Tot i la baixa per lesió de Sergio Roberto, l'entrenador Luis Enrique no ha convocat Aleix Vidal. Contra el Dépor, l'equip no tindrà cap dels seus laterals drets, en una decisió que deixa ben clara la situació crítica de Vidal al Barça.

Actualitzat

Aleix Vidal ha quedat fora de la convocatòria del FC Barcelona per setena vegada consecutiva. Aquesta última absència resulta especialment clarificadora del seu estatus a la plantilla, tenint en compte la baixa per lesió del lateral dret titular per a Luis Enrique, Sergi Roberto.

L'últim enfrontament dels blaugranes amb participació del lateral de Puigpelat (Alt Camp) va ser al Camp Nou, contra l'Alabès, el 10 de setembre. Vidal va ser titular i va estar a la gespa els 90 minuts de joc. A partir de llavors ha quedat fora de la llista per jugar contra el Leganés, l'Atlètic de Madrid, l'Sporting de Gijón, Celta de Vigo i ara Dépor de Lliga i el Celtic de Glasgow i el Borussia Mönchengladbach de Lliga de Campions.

La participació d'Aleix Vidal aquesta temporada en el equip ha estat pràcticament testimonial. El lateral dret ha entrat en cinc de les 12 convocatòries que Luis Enrique ha fet fins aquest dissabte, les dues de la Supercopa d'Espanya contra el Sevilla, i les corresponents a les tres primeres jornades de Lliga, contra Betis, Athletic Club i Alabès. Només ha jugat, a més de contra l'Alabès, a la tornada de la Supercopa, també els 90 minuts, quan el títol semblava decidit.

Aquesta serà la tercera vegada aquesta temporada, de 12 partits oficials, que Sergio Roberto no jugui els 90 minuts. La primera vegada va ser en la tornada de la Supercopa contra el Sevilla. En l'anada havia guanyat el Barça per 0 a 2. La segona va ser a la Lliga contra l'Alabès (Luis Enrique no el va convocar per donar-li descans). I la tercera va ser al camp del Leganés. Sense Aleix Vidal, Javier Mascherano va assumir la cobertura de la banda dreta.

Luis Enrique ha declarat en roda de premsa que no té cap queixa del rendiment de tots els jugadors de la seva plantilla, però les seves decisions respecte al segon lateral dret de l'equip semblen contradir les seves paraules. L'entrenador s'ha estimat més jugar sense lateral dret abans que convocar Vidal.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut