Matthieu van der Poel, alçant els braços al cel en reeditar el triomf a la Paris-Roubaix (Reuters)
Ciclisme

Intent de sabotatge a un imperial Matthieu van der Poel a la París-Roubaix

El neerlandès ha guanyat amb autoritat el seu segon "monument" de la temporada i el sisè en total, però han intentat fer-lo caure

Redacció Esport3Actualitzat

Si algun ciclista del pilot actual s'ajusta a la denominació de classicòman aquest és Matthieu van der Poel. Una setmana després d'imposar-se al Tour de Flandes, el neerlandès ha guanyat amb gran autoritat la París-Roubaix per sumar el segon "monument" de la temporada.  Van der Poel ha deixat els adversaris enrere amb una gran arrencada a falta poc menys de 60 quilòmetres i ningú li ha pogut seguir el pas.  

Però en la seva escapada s'ha produït una imatge molt lamentable: des del públic, una aficionada li ha tirat una gorra a la roda del darrere de la bici, suposadament per intentar fer-lo caure, cosa que afortunadament no ha aconseguit.  

El millor classicòman

Amb aquest triomf, Van der Poel, net de l'il·lustre Raymond Poulidor, es converteix en el millor classicòman del moment, amb 6 triomfs en les grans clàssiques per 5 de Tadej Pogacar, -que és molt superior en les rondes llargues-. Queda lluny, però, de les 19 que va aconseguir Eddy Merckx en el seu moment. 

 

Anar al contingut