L'Atlètic empata a 1 amb un Mallorca que ha jugat amb nou quasi tota la segona part

L'Atlètic continua immers en la seva greu crisi en empatar davant el Mallorca al Calderón (1-1). En el minut 27, l'àrbitre ha xiulat penal a favor dels locals per unes mans dins de l'àrea de Josemi, que ha estat expulsat en veure la segona groga. Forlán, però, ha fallat la pena màxima. Tot just començar la represa, els balears s'han quedat amb nou. Ramis ha comès penal per mans dins l'àrea i ha vist la segona groga. Forlán, aquesta vegada, sí que ha marcat. Però el Mallorca no s'ha rendit i ha empatat en temps afegit amb un xut de Borja que De Gea ha desviat cap a la seva porteria.

Quique Sánchez Flores té moltíssima feina per endavant. El nou tècnic de l'Atlètic de Madrid, que serà presentat de forma oficial aquest dilluns, ha pogut veure aquest dissabte com el seu nou equip feia el ridícul una vegada més.

Santi Denia, que ha estat l'encarregat de dirigir els matalassers davant el Mallorca, ha sorprès tothom donant la titularitat al jove De Gea en el lloc d'Asenjo. L'afició del Vicente Calderón ha vist com el seu equip començava molt fort el partit. En el minut 2, els locals han reclamat un penal sobre Forlán i, poc després, Maxi ho ha tingut tot a favor per marcar però el seu xut ha estat aturat sense problemes per Aouate. El domini dels madrilenys, però, ha durat poc, ja que el Mallorca s'ha fet l'amo del mig del camp i no ha trigat a posar nerviosa la insegura defensa matalassera. Però quan pitjor estava l'Atlètic, en el minut 26 s'ha trobat amb un penal a favor per mans claríssimes de Josemi dins l'àrea. El defensa ha vist la segona groga i ha deixat el seu equip amb deu. Forlán ha agafat la responsabilitat però el seu llançament ha sortit fora. Segon penal que falla aquesta temporada el vigent Bota d'Or europeu. Els xiulets han fet acte de presència a l'estadi pel mal joc dels blanc-i-vermells, que, tot i jugar amb un home més, han pogut marxar al descans perdent si Webó no hagués errat una ocasió claríssima.

Tot just començar la represa, l'àrbitre ha tornat a xiular un penal a favor de l'Atlètic per unes mans de Ramis dins de l'àrea. El central ha vist també la segona groga i ha deixat el Mallorca amb només nou jugadors. Forlán no s'ha amagat i s'ha redimit marcant la pena màxima. Semblava que el partit estava sentenciat, però no ha estat així ni molt menys. El Mallorca, que no s'ha rendit mai, ha buscat el gol amb insistència. Martí i Webó han estat molt a prop d'aconseguir-ho, però ha estat De Gea, que ha desviat un xut de Borja, i en temps afegit, qui ha fet el definitiu 1-1 davant la desesperació d'un Vicente Calderón que ha acomiadat el seu equip amb una monumental xiulada.