Futbol

La selecció espanyola marxa a Copenhaguen per al decisiu partit contra Dinamarca

Després de tres dies entrenant-se a Las Rozas, la selecció espanyola de futbol marxarà aquesta tarda cap a Dinamarca, on dissabte jugarà un partit de classificació per a l'Eurocopa. Els espanyols ara mateix depenen d'ells mateixos, però des de Dinamarca ja escalfen l'ambient. Ho fan mitjançat el jugador del Vila-real Tomasson, que ha burxat en la polèmica per l'absència de Raúl a la convocatòria espanyola i remarcant les limitacions tècniques de Sergio Ramos, de qui ha dit que és el punt dèbil de la defensa espanyola.

Actualitzat

Els internacionals han fet aquest dijous una sessió d'entrenament a porta tancada. Però l'absència de mampares no ha evitat que es poguessin veure els canvis que vol fer Luis Aragonés. El "Sabio de Hortaleza" compta amb la parella Iniesta-Cesc, per dirigir l'equip. Contra Dinamarca els val l'empat, però els jugadors són conscients que no poden sortir al terreny de joc amb la calculadora a la mà.

Aquesta tarda, la selecció espanyola agafa l'avió cap a Copenhaguen. Després de tantes crítiques, Aragonés ha rebut una significativa mostra de suport, en un globus. Si perden contra els danesos, però, potser més d'un li demanarà que dimiteixi i utilitzi aquest mitjà de transport per anar-se'n ben lluny.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut