Marc i Àlex Màrquez a Sepang (Europa Press)
Moto GP

La divertida rivalitat a Ducati entre els germans Márquez

Els pilots catalans, en una entrevista al programa de TV "El hormiguero", han fet broma del que suposa ser companys d'equip a Ducati

Redacció Esport3Actualitzat

Els germans Márquez seran companys d'equip a Ducati aquesta temporada. Els catalans comparteixen moto aquesta temporada, després que Marc Márquez decidís posar fi a la seva etapa a Honda

Els pilots, que compartiran box, han explicat, al programa de TV d'Antena 3 "El hormiguero", les primeres "baralles" que han tingut.

"Només entrar al box, hi ha baralles pel costat perquè jo sempre he estat a la dreta i ara està aquest (referint-se a l'Àlex)."

"He hagut de cedir." (ha afirmat Marc Márquez)

"A la dreta se t'havia acabat la sort", li ha contestat l'Àlex. I sobre aquest fet, el Marc, amb to de broma, ha afirmat que "això pot fotre una relació."

Preguntats per la rivalitat que suposa compartir box, han deixat clara la seva postura:

"Hi ha una rivalitat, perquè el company sempre és el primer rival, però en aquest cas és diferent. Si és el teu germà sempre intentes ajudar", ha conclòs Marc.

 

L'inici del Mundial, més pròxim

El Mundial de MotoGP començarà el cap de setmana del 8 al 10 de març a Qatar. Els últims tests van ser els dies 19 i 20 de febrer, en els quals Marc Márquez va tenir bones sensacions en ser el quart millor temps, a tocar de les posicions capdavanteres. Per altra banda, el germà petit va finalitzar en la tretzena posició.

 

 

 

ARXIVAT A:
Marc MàrquezÀlex Márquez
Anar al contingut