Kei Kamara, el màxim golejador de la Major League Soccer
Futbol

Kei Kamara, de nen refugiat a millor jugador de la lliga de futbol dels Estats Units

Poc es podia imaginar quan esquivava les bales a Sierra Leone que acabaria sent el màxim golejador a la Major League Soccer

Actualitzat

Es diu Kei Kamara, té 31 anys, és de Sierra Leone i és tot un crac del futbol: és el màxim golejador de la lliga de futbol nord-americana, la Major League Soccer, 26 gols en 37 partits.

El seu país va encadenar diverses guerres civils quan ell tot just era un nen. El seu pare va morir només començar el primer conflicte i la seva mare va marxar als Estats Units amb la intenció d'establir-s'hi i fer-hi anar tota la família al més aviat possible, Kei Kamara tenia només quatre anys quan va esclatar la següent guerra al seu país i no va poder retrobar-se amb la seva mare fins una dècada més tard. Va ser en aquells difícils anys de conflicte a Sierra Leone quan Kei Kamara va aprendre a jugar futbol entre bales, mines antipersona i desolació.

Avui Kei Kamara és una icona a Sierra Leone, representa un símbol de la superació per a tots els nens d'aquest país africà i al mateix temps comença a forjar la llegenda als Estats Units, la llegenda en un esport emergent en un país on, del futbol, en diuen "soccer".

Anar al contingut