Lliga de Campions

Jorge Jesús: "Tenim el pla A i el pla B, depenent de si el Barça juga amb Messi o sense"

L'entrenador de l'Sporting de Portugal assegura que el del Camp Nou no és el partit més important de la temporada i té el pressentiment que Messi no jugarà d'inici

Actualitzat

L'entrenador de l'Sporting de Portugal, Jorge Jesús, ha afirmat que el partit d'aquest dimarts contra el FC Barcelona al Camp Nou, on el seu equip esgotarà les opcions de classificar-se per als vuitens de final de la Lliga de Campions, no és el més important de la temporada.
   
Per segellar el pas a la següent ronda de la màxima competició europea, a l'equip portuguès només li val el triomf i que estigui acompanyat d'un empat o una derrota de la Juventus contra l'Olympiacos. El tècnic de l'equip lisboeta ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat als seus jugadors, conscient de les poques opcions que tenen per classificar-se tot i que el Barça no s'hi juga absolutament res:

"Aquest no és el partit de l'any. Seria el partit de l'any si juguéssim la final de la Lliga de Campions".   

Jorge Jesús ha lamentat la falta de temps que ha tingut per preparar el partit i ha revelat que té un "pla A i un pla B" depenent de si juga o no Leo Messi d'inici.   

"Només hem entrenat avui i per tant hem tingut un entrenament per preparar el partit. La nostra idea no és molt diferent de la que vam preparar a Lisboa. Tenim el pla A i el pla B depenent de si el Barça juga amb o sense Messi. No anem a inventar res, perquè serà un partit molt semblant al que vam jugar a Lisboa".

L'entrenador de l'Sporting ha admès que té el "pressentiment" que Messi no jugarà de titular després que l'argentí comencés a la banqueta el partit contra la Juve a Torí fa dues setmanes.

"Donat que Messi no va ser titular en un partit més important a Torí, contra la Juve, la meva sensació és que Messi, demà, no jugarà d'inici. És la meva sensació".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut