Futbol sala

El Barça s'imposa a ElPozo Múrcia als penals i aixeca la Copa d'Espanya

Un empat agònic de Catela força la pròrroga i els blaugranes guanyen a la tanda de penals per aixecar el primer títol de la temporada

El Barça s'ha proclamat campió de la Copa d'Espanya en imposar-se a la tanda de penals a ElPozo Múrcia. Catela ha forçat la pròrroga fent el 3-3 quan faltaven 3 minuts per al final. Els penals han permès al Barça aixecar el primer títol de la temporada, amb Catela transformant el penal de la victòria.

• ElPozo Múrcia imprimeix un ritme frenètic i Dídac Plana aguanta el Barça a còpia d'aturades. Taffy, Marcel i Niyazov ho intenten i Dídac resol magistralment.
  • Rafa Santos avança ElPozo al minut 18 aprofitant un moment de confusió de Dídac.
  • Matheus provoca penal al començament de la segona part i Catela empata el partit (1-1).
  • Felipe Valerio torna a avançar ElPozo al minut 26 després d'una errada d'Erick.
  • Coelho culmina una jugada d'estratègia per tornar a equilibrar el marcador (2-2).
  • Amb 2 a 2 al marcador, error de l'àrbitre que ha expulsat Pito per unes mans que no eren. El col·legiat s'ha negat a consultar el VAR.
  • ElPozo fa el tercer a falta de 17 segons per al final.
  • Quan semblava tot perdut, Catela empata a falta de 3 segons per al final i força la pròrroga.