Ante Cacic, el tècnic de la selecció de Croàcia, ha alliberat Rakitic (Reuters)
Barça

El seleccionador croat, Ante Cacic, allibera Rakitic, Modric, Mandzukic, Subasic i Kalinic del partit amistós davant Estònia

El tècnic del conjunt balcànic, que ja va consolidar el liderat del grup I de classificació mundialista després de vèncer el divendres a Ucraïna, ha decidit no carregar de minuts les "figures"

Actualitzat

Ante Cacic, el tècnic de la selecció de Croàcia, ha alliberat del partit amistós de dimarts contra Estònia, a Tallin, diverses de les seves figures, entre elles el jugador blaugrana Ivan Rakitic, que podrà preparar amb el Barça el pròxim partit contra el Granada.

El tècnic del conjunt balcànic, que ja va consolidar el liderat del grup I de classificació mundialista després d'imposar-se el divendres a Ucraïna (1-0), ha preferit no carregar de minuts aquests jugadors clau de la selecció: Luka Modric, Ivan Rakitic, Mario Mandzukic, Danijel Subasic i Nikola Kalinic, i donar temps als menys habituals.

"En tots els partits amistosos anteriors hem tractat de donar més temps als que juguen menys per confirmar que estan en condicions de venir amb la selecció. Espero que passi el mateix a Estònia", ha dit Cacic, que aquest diumenge ha viatjat a Tallin.

Això ho agrairan els respectius equips dels jugadors (Mònaco, Reial Madrid, Barcelona, ​​Juventus i Fiorentina), que podran comptar durant tota la setmana amb aquests jugadors per preparar el retorn de les competicions de lliga.

 

Anar al contingut