El mediàtic familiar propietari del PSG anuncia el fitxatge de Zidane
La figura de Zidane genera un debat molt encès a França (EFE)
FUTBOL

El mediàtic familiar propietari del PSG anuncia el fitxatge de Zidane

Khalifah bin Hamad al-Thani ha comentat al seu compte de Twitter que l'acord està tancat

Redacció Esport3Actualitzat

Dia que passa, dia que Zinedine Zidane sembla més a prop de ser l'entrenador del PSG. Le Parisien informava dijous que les negociacions entre el club i el tècnic avançaven a un ritme ràpid i aquesta matinada el mediàtic cosí del propietari del PSG tornava a utilitzar Twitter (com ja va fer amb Messi o Mbappé) per dir-hi la seva. Segons Khalifah bin Hamad al-Thani, l'acord està tancat.

"Ja està tot arreglat. Aviat s'anunciarà. Benvingut, Zezo", ha escrit en un primer tuit per continuar després amb un segon en què mostrava una foto de Zidane acompanyat d'un "Bona nit".

 

Són molts els que asseguren que aquest suposat cosí o germà no és més que un impostor, però el cert és que l'estiu passat va trobar la tecla anunciant el fitxatge de Messi i donant detalls del que passava entre Mbappé i el Reial Madrid.

 

Footmercato.net sosté, no obstant, que el fitxatge de Zidane pel PSG encara no està tancat i assegura que l'exentrenador del Reial Madrid diria que sí al París Saint-Germain sempre que acomiadessin Leonardo, director esportiu del club francès.

Segons aquest mitjà, la raó esgrimida per Zidane per fer aquesta petició seria l'excessiu poder que té Leonardo dins de l'entitat parisenca, cosa que no convenç Zizou. Aquest voldria tenir llibertat total a l'àrea esportiva, i això seria impossible si Leonardo continua a càrrec seu.

Zidane està sense equip des que va decidir abandonar el Reial Madrid l'estiu passat i, segons han publicat diversos mitjans a França, el seu gran objectiu és substituir Didier Deschamps a la selecció francesa després del Mundial de Qatar 2022. 

 

Mauricio Pochettino deixa anar la bomba

A l'entrevista postpartit que va fer a Canal Plus França, al tècnic argentí Mauricio Pochettino li van preguntar si podia garantir la seva presència als vuitens de final de la Champions amb el conjunt parisenc i va respondre entre rialles: "Adeu , gràcies."

ARXIVAT A:
Zidane
Anar al contingut