Girona

El Girona derrota el Múrcia i trenca una ratxa de deu jornades sense guanyar (1-0)

El Girona s'ha retrobat amb la victòria després de deu jornades consecutives sense guanyar. Els gironins han derrotat el Múrcia a Montilivi per 1-0 i han sumat el primer triomf de la segona volta i a més contra un rival directe en la lluita per a la permanència. Felipe Sanchón, de penal, ha fet l'únic gol del partit en el minut 42. Els gironins han hagut de jugar en inferioritat els últims 20 minuts per l'expulsió de Jose però els homes de Raül Agné s'han defensat amb encert i han sumat un triomf molt valuós.

El Girona ha sortit decidit a buscar la seva primera victòria en la segona volta del campionat, però la falta d'encert en els metres finals li ha impedit inaugurar abans el marcador. Una gran jugada de Paco Esteban que no ha pogut culminar amb èxit Gabri ha estat l'ocasió més clara dels locals en la primera part. Tot feia presagiar que la primera meitat s'acabaria amb empat a zero però en el minut 42, Arnal ha estat objecte d'un clar penal. Felipe Sanchón s'ha encarregat de transformar la pena màxima, el seu cinquè gol a la Lliga, i ha permès als gironins marxar als vestidors amb un mínim avantatge en el marcador.

El Múrcia ha creat molt poc perill sobre la porteria de Rafa Ponzo. Un xut de l'exespanyolista Quique de Lucas ha estat una de les oportunitats més destacades dels visitants. El Girona ha buscat sentenciar el partit amb un segon gol. Jordi Matamala, amb un xut enverinat, ha estat a punt de sorprendre el porter Elía. Però el panorama s'ha complicat per a l'equip de Raül Agné quan en el minut 72 Jose ha estat expulsat després de veure la segona targeta groga per una falta sobre De Lucas. Amb superioritat numèrica, el Múrcia s'ha abocat a l'atac a la recerca de l'empat i el Girona s'ha tancat per defensar el seu botí. El tram final ha estat molt tens, inclosa una picabaralla entre els jugadors de tots dos equips, però al final els locals han pogut respirar tranquils i amb aquest triomf per la mínima trenquen una ratxa de deu jornades consecutives sense guanyar.