Handbol

El Fraikin Granollers s'imposa al Midtjylland (34-32) a la fase de grups de la Copa EHF

L'equip vallesà ha capgirat el marcador en la segona part d'un partit molt igualat per rescabalar-se de la derrota a la pista del Göppingen

Després de l'ajustada derrota a la pista del Göppingen (29-28) en la jornada inicial, el Fraikin Granollers ha sumat la primera victòria en la segona fase de la Copa EHF en imposar-se al Midtjylland (34-32). En un partit igualadíssim, l'equip danès ha portat la iniciativa en el marcador durant gran part del matx però sense establir grans diferències. El Granollers no ha defallit i ha capgirat el marcador a l'equador de la segona part.

Un gol des de la porteria de Pol Sastre i dues dianes seguides de David Resina han permès als vallesans canviar la dinàmica (del 23-25 al 26-25). Álvaro Cabanas, de penal, ha elevat la renda a favor dels locals als tres gols quan faltaven 10 minuts i els de Carlos Viver han sabut administrar el seu avantatge fins al final. Marc Cañellas, amb 8 gols, ha estat el màxim anotador.