Barça

El FC Barcelona ja disposa del calendari complet per a la pretemporada 2015-2016

TV3 farà un ampli seguiment dels partits de pretemporada de l'equip de Luis Enrique entre juliol i agost

Jaume CabeceransActualitzat

El FC Barcelona començarà la pretemporada als Estats Units, on disputarà la International Champions Cup. Els blaugrana tenen el primer partit dimecres vinent contra Los Angeles Galaxy al Rose Bowl Stadium de Pasadena. El dissabte 25 de juliol tindrà lloc el segon enfrontament, contra el Manchester United. Els Red Devils arribaran sense una de les sensacions del partit, l'exblaugrana Víctor Valdés, que, finalment, ha estat descartat per Van Gaal. Per acabar el mes, el 29 de juliol, el Barça lluitarà contra el Chelsea de José Mourinho, l'actual campió de la Premier League.

El 2 d'agost s'acabarà la gira americana amb l'enfrontament contra la Fiorentina. Tres dies més tard, el Barça viatjarà cap al Camp Nou per disputar el Trofeu Joan Gamper contra l'AS Roma, partit amb què s'acabarà la pretemporada.

Una setmana més endavant arribarà el torn del primer títol de la temporada, la Supercopa d'Europa, contra el Sevilla FC a Tbilissi, a Georgià. Per acabar, els dos enfrontaments de Supercopa d'Espanya contra l'Athletic Club, el 14 i 17 d'agost, abans de l'inici de la Lliga. Els blaugranes començaran la Lliga jugant novament contra l'Athletic Club de Bilbao, a San Mamés, el 22 d'agost.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut