Futbol sala

El Barça sobreviu al Palau Blaugrana i força el tercer partit del play-offs de quarts davant el Ribera Navarra (7-2)

Tot i uns primers cinc minuts de la segona part molt dolents, el FC Barcelona ha aconseguit derrotar el Ribera Navarra per 7 a 2 i forçar el tercer partit de la serie de quarts dels "play-offs" de la Lliga de futbol sala

El FC Barcelona necessitava guanyar el Ribera Navarra en el segon partit de la seva sèrie de play-offs per evitar quedar eliminat en els quarts de final de la Lliga de Futbol Sala, i ho ha fet per 7 a 2 amb un hat-trick de Lin. Els visitants, que havien guanyat el primer duel de la sèrie, han intentant dominar de sortida imposant un ritme pausat. El Barça disposava d'ocasions, però no gaire clares. Fins que en el minut 9, després d'un refús defensiu davant un xut de Sergio Lozano, Lin ha anotat el primer gol de la nit.

Els navarresos han reclamat gol en una pilota que Wilde ha tret sobre la mateixa línia de gol en el minut 11, un abans que en una contra conduïda per Gabriel un inspirat Lin tornés a marcar. Els visitants han començat a buscar el seu gol en els peus d'un Roger molt hàbil en l'1 contra 1. El porter Paco Sedano ha tingut feina. Ja en l'últim minut, Joselito ha xutat al travesser poc abans de perdre la pilota de forma innocent, el que ha permès Wilde tancar la primera meitat amb el tercer gol blaugrana. Un gol d'aquells que en diuen psicològics.

El Barça es descentra

Joselito ha reparat la seva errada en l'últim minut del primer període amb un gol en el minut 2 de la segona meitat. Poc després Ferrao ha vist una targeta vermella, que el deixarà fora del tercer partit d'aquest quarts el proper dissabte a l'una del migdia, en una dura falta sobre el golejador de l'altre equip. Mentre els de casa han estat en inferioritat, Roger ha fet el 3 a 2. En tan sols 5 minuts, el Ribera Navarra havia tornat a entrar en el partit i el Barça, desconcertat, ha començat a patir. El matx s'ha crispat.

Wilde ha fallat una clara ocasió de gol abans de veure una targeta groga per una falta sobre Hamsa. El tercer porter blaugrana Mendiola, a la banqueta, ha vist una altra targeta del mateix color. Mentre, Sedano ha evitat l'empat a 3. Marc Carmona ha donat entrada a Rafa Usín, i el seu equip s'ha tornat a centrar. Bateria, amb un fort xut a l'escaire, ha anotat el quart gol blaugrana a falta de 10 minuts. El gol del brasiler ha tornat la confiança als seus companys. Sedano ha ajudat amb una altra bona aturada a peus de Hamsa segons abans que Diego aconseguís el 5 a 2. Amb el contrincant en disposició de porter jugador, Gabriel i Lin han tancat el marcador pel FC Barcelona.