Futbol sala

El Barça, molt crític amb l'arbitratge de la final de la Copa d'Espanya

El coordinador de la secció, Jordi Torras, no es va poder contenir al micròfon de l'Esport3: "És una puta vergonya!" A les xarxes socials, els jugadors blaugranes lesionats tampoc entenien les decisions en contra de l'equip

Redacció Esport3Actualitzat

A Jordi Torras no el titllaran de poc coherent ni de queixar-se quan el seu equip perd. El coordinador del Barça de futbol sala va deixar ben clar, quan l'equip blaugrana acabava d'aixecar la Copa d'Espanya, que no estava gens d'acord amb l'arbitratge rebut a la pista. 

Entrevistat per Xavi Lorente, Torras va ser molt explícit

"És surrealista el que ha passat avui a la pista. Ja no ho dic pels jugadors. Ho dic pel tema arbitral. així de clar ho dic davant la càmera. És una puta vergonya. Estic molt cabrejat. Hem guanyat però jo ho he de dir.(...) Bé, ja ho he dit, em quedo tranquil i molt orgullós d'aquest equip". 

Al descans, Torras ja havia fet notar un cert biaix en l'arbitratge a favor del Pozo Múrcia. La cosa, però, encara va anar pitjor en els moments decisius del partit. Als últims minuts, l'àrbitre no va xiular una falta de l'equip murcià que era la sisena i donava un lliure directe al Barça, i que podia haver costat una expulsió per a l'equip infractor. Poc després, va sancionar una suposada mà de Pito, quan la pilota li va tocar a l'espatlla, i va expulsar el brasiler. 

Posteriorment, ja en fred, Torras es va disculpar per haver fet servir un llenguatge groller, però mantenia el seu to crític cap a l'arbitratge.   

Les queixes dels lesionats

Les queixes també es van deixar veure a les xarxes entre els jugadors del Barça que per lesió no van poder jugar el partit. Sergio González i Sergio Lozano no van evitar la seva indignació: 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut