Esports

Aymar Navarro fa història i és el primer rider català a pujar al podi al Freeride World Tour

L'aranès, que accedia per quarta vegada gràcies a un "wild card" a aquest restringit circuit, ha sabut aprofitar la seva oportunitat per acabat tercer en la prova inaugural de la temporada

Miquel RibasActualitzat

L'aranès Aymar Navarro ha fet història i s'ha convertit en el primer rider català a pujar al podi del circuit professional del Freeride World Tour, la Copa del Món d'esquí fora pista. Navarro, que accedia per quarta vegada gràcies a un "wild card" a aquest restringit circuit, ha sabut aprofitar la seva oportunitat i ha acabat tercer en la modalitat d'esquí de la prova inaugural de la temporada 2017 que s'ha disputat a la serra de la Balma d'Arcalís.

L'any passat ja va signar una cinquena posició en aquest mateix majestuós escenari de l'estació d'esquí d'Ordino Arcalís de Vallnord. Aymar no ho ha tingut fàcil, ja que ha patit un contratemps d'última hora que podria haver afectat el seu rendiment. Quan quedaven sis riders per sortir, se li ha enganxat un guant i s'ha activat la motxilla d'ABS.

Aquest podi pot haver obert definitivament les portes del circuit a Aymar Navarro. La tercera posició, de moment, li permet participar en la segona prova que tindrà lloc també a Arcalís els propers dies i que substitueix la suspesa a Chamonix per falta de neu. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut