Arturo Vidal retreu a Gerard Piqué que no li deixés rematar una ocasió franca de gol davant el Betis (Reuters)
Barça

Arturo Vidal, de bomba de rellotgeria a possible titular al Wanda en un mes

Discutit fa un mes, el xilè ha canviat la dinàmica per aparèixer ara com una bona opció per substituir el sancionat Rakitic davant l'Atlètic de Madrid

Jordi GrauActualitzat

Ni amb el xiulet final Piqué i Vidal no es podien treure del cap una jugada que hauria pogut canviar el signe del Barça-Betis (3-4). El central, molt forçat, va rematar de cap una pilota que el xilè tenia de cara per marcar. Una falta d'entesa de dos guanyadors. Reacció, barreja de retrets i lamentacions.

Agradarà més o menys, però ningú li pot discutir la seva empenta al camp i la seva transparència als micròfons. "Hem de treballar i millorar moltes coses si volem ser campions. No poden venir aquí els equips a fer-nos quatre gols", deia al final de la derrota contra l'equip andalús.

Encara no fa ni un mes, el xilè només era notícia a Instagram i una bomba de rellotgeria al vestidor, fins al punt que el director esportiu del club, Josep Segura, va haver de sortir a demanar-li una rectificació després d'un parell de missatges ambigus a les xarxes socials.

Passos en la bona direcció

L'exercici de professionalitat que va fer a Lleó en el partit de Copa li va canviar la dinàmica. Va tocar la glòria amb el gol que significava la maneta al Reial Madrid, i ara, l'expulsió d'Ivan Rakitic li podria donar la titularitat que tant reclama al Wanda contra l'Atlètic de Madrid.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut