Marc Márquez durant els entrenaments (foto @marcmarquez93)
Moto GP

Andrea Iannone, el mes ràpid als entrenaments lliures del Gran Premi d'Austin de MotoGP

Marc Márquez ha quedat a nou mil·lèsimes de segon

Actualitzat

L'italià Andrea Iannone (Suzuki GSX RR) ha tancat aquest dissabte els entrenaments lliures del Gran Premi d'Austin de MotoGP al Circuit de les Amèriques com a pilot més ràpid de la categoria, però sense millorar el temps del primer dia.

Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V) va ser el més ràpid de la tercera i darrera tanda de les proves lliures, amb un registre de 2:04.608 que ja no va poder rebaixar al començar a ploure, i es va quedar a nou mil·lèsimes de segon de l'italià Iannone. Els pilots oficials de Yamaha, Maverick Viñales i Valentino Rossi, es van quedar darrera d'ells sense millorar els seus temps. Zarco sí que va poder millorar i es va col·locar com a tercera Yamaha de la classificació.

El segon pilot de l'equip Repsol Honda, Dani Pedrosa, va poder esgarrapar dues dècimes de segon al seu millor temps i consolidar-se en la llista de pilots amb accés directe a la segona classificació, tot i les fortes molèsties després de la recent operació al canell dret.

Aleix Espargaró (Aprilia RS-GP) va quedar fora ahir amb el novè millor temps, mentre que Dani Pedrosa i Johann Zarco, que estaven darrera d'ell, el van superar per relegar-lo a l'onzena posició i, per tant, obligant-lo a fer la primera classificació.

Amb l'aparició de la pluja van ser pocs els pilots que van optar a rodar per l'asfalt mullat fins que es va veure la bandera de quadres que donava per finalitzada la tercera tanda, tot i que alguns van completar un parell de voltes per veure el rendiment de les seves motos en mullat. La previsió per a  demà al circuit d'Austin no és de pluja.

Anar al contingut