Cap de setmana de visitar rieres

Actualitzat

El paisatge ha canviat radicalment respecte a la setmana passada. La pluja d'aquests dos dies ja iguala o fins i tot supera la mitjana de precipitació de l'octubre en alguns observatoris, tot i que encara falta per superar la situació de manca d'aigua que portem acumulada aquest any.

El riu Ebre s'ha tornat de color marró amb l'aigua que li arriba del Segre, però el paisatge ha reverdit sobtadament i es veu així des de Xerta.

Un dels llocs on les rieres s'han reviscolat és el massís del Montseny. La riera de Viladrau és una excursió molt senzilla que es pot fer amb la canalla.

Sortint d'Arbúcies es pot caminar per la zona urbana de la seva riera...

Si es vol passejar entre castanyers i amb tots els colors de la tardor, però amb comoditat i amb tota la família, la riera de Santa Coloma és sempre una bona opció.

Rius agrestos i salvatges, i aquests dies plens d'aigua d'una de les zones on més ha plogut aquest episodi són els de la Vall d'Àneu, al Pallars Sobirà, que també presenta tots els colors del verd i els ocres aquests dies.

Els més agosarats i esportistes, poden animar-se també a pujar a buscar la neu, però haurà de pujar força, en general per sobre dels 2.400 metres per veure'n al terra, o arribar fins els 2.881 metres d'alçada del Pic de Bastiments que presenta aquest aspecte.

Anar al contingut