L'autobús incendiat no portava passatgers
L'autobús incendiat no portava passatgers
Barcelona

Reobren la Ronda Litoral, tallada des de la mitjanit per l'incendi d'un autobús

L'autobús anava buit i l'únic ferit ha estat el conductor d'un camió, que ha hagut de ser ingressat per inhalació de fum

Actualitzat

La Ronda Litoral de Barcelona s'ha reobert totalment poc després de dos quarts de vuit. El tall l'ha motivat l'incendi d'un autobús articulat de Transports Metropolitans, aquesta mitjanit.

El vehicle es va incendiar dins d'un túnel, a l'altura de la Vila Olímpica. L'autobús no portava passatgers. El conductor ha sortit il·lès. Només el conductor d'un camió, a qui han traslladat a l'Hospital Moisès Broggi, de Sant Joan Despí, l'han hagut d'atendre a la cambra hiperbàrica per inhalació de fum.

El tall de la Ronda Litoral s'ha fet per la gran quantitat de fum que s'ha generat. Aquesta via ha estat tallada des de dos quarts de dotze de la nit i ho continua estant, com dèiem, en sentit Llobregat. El conductor de l'autobús ha explicat a TV3 com ha notat que se li calava el vehicle, ha vist les flames i ha intentat apagar-les amb un extintor, però, com que l'incendi creixia, s'ha allunyat de la zona.

 

Els bombers confirmen que hi ha hagut 4 explosions que podrien ser dels pneumàtics, però l'autobús era de gas i tampoc no es descarta que poguessin ser les bombones.

Anar al contingut