Els mals hàbits alimentaris del pare passen factura al fill a través de l'esperma
Els espermatozoides poden transmetre alteracions ambientals en l'ADN del pare
Tarragona

Un jutge conclou que la mala qualitat del semen dels tarragonins no està relacionada amb la contaminació mediambiental

El jutge arxiva el cas després que l'informe forense indiqués que hi podria haver altres causes relacionades amb les anomalies detectades en l'esperma com els hàbits alimentaris o el tabac

Actualitzat

La mala qualitat de l'esperma dels homes de Tarragona no està relacionada amb la contaminació mediambiental. És la conclusió del jutge que investigava si la indústria química era la culpable de la baixa qualitat del semen. Així doncs, el jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona ha decidit arxivar les diligències del cas.

La denúncia es basava en un informe que relacionava la contaminació mediambiental generada per la indústria química amb la mala qualitat del semen dels homes de Tarragona.

Fa un any, el jutge va demanar al servei de protecció de la natura de la Guàrdia Civil que busqués proves sobre la relació entre la contaminació i la qualitat del semen.

L'informe forense indica que hi podria haver altres causes relacionades amb les anomalies detectades en l'esperma. Fa referència a condicionants com els hàbits alimentaris, el tabac, el consum de drogues o alcohol, o la contaminació atmosfèrica en general.

Després de diversos sobreseïments i recursos, el jutge creu que no es pot imputar ningú per aquests fets. Ara, les parts implicades en el cas tenen un termini d'entre tres i cinc dies per presentar un recurs de reforma o d'apel·lació.

Anar al contingut