Sanà

Un grup reivindica l'atemptat en què van morir 8 turistes espanyols al Iemen

L'atempat en què van morir 8 turistes espanyols i dos belgues al Iemen, el juliol de l'any passat, sembla que ja té un responsable. Es tracta de les Brigades dels soldats del Iemen. Aquest grup, desconegut fins ara, ha reivindicat l'acció en un comunicat difós per internet. En el text, afirmen tenir vincles amb Al-Qaeda i aconsellen a tots els musulmans mantenir-se allunyats dels estrangers i de les dependències del govern del Iemen. De moment, el comunitat no ha estat verificat.

Actualitzat
Les Brigades dels Soldats del Iemen diuen que l'atemptat en què van morir els 8 turistes espanyols és una resposta per les detencions, els assassinats i l'empresonament de membres d'Al-Qaeda.

Precisament, el govern del Iemen va anunciar la detenció de desenes de presumptes membres de l'organització terrorista així com la detenció dels suposats assassins dels turistes belgues. Desenes de membres d'Al-Qaeda omplen les presons iemenites per la seva implicació en accions terroristes contra el mateix govern o institucions i interessos occidentals.
Anar al contingut