Pamplona

Tres morts en estavellar-se una avioneta a Navarra

El govern de Navarra ha confirmat que són tres les persones que han mort en estavellar-se l'avioneta en què viatjaven a la vall de Baztan. Segons ha indicat l'executiu foral en una nota, l'avioneta, amb matrícula francesa, s'ha estavellat en un vessant de la muntanya, de 934 metres d'alçària, per causes que encara no se saben i que investiguen conjuntament la Policia Foral i la Guàrdia Civil. Les restes de l'aparell i els seus ocupants han quedat disseminats per la zona.

Actualitzat
Un caçador que es trobava prop del lloc de l'accident ha vist part de les restes del fuselatge i les rodes de l'avioneta i ha donat l'alerta. L'Agència Navarra d'Emergències ha mobilitzat al Servei de Bombers amb base en Oronoz i els serveis sanitaris d'Elizondo.

El lloc on s'ha produït l'accident es troba situat a l'esquerra del port d'Otxondo (carretera Pamplona-França per Baztan, N-121B), prenent el desviament de la carretera de Mugairi (NA-4453) i des d'allà la primera pista a l'esquerra, cap a la muntanya Alkurruntz.

Segons han indicat fonts d'Aena, es tracta d'una avioneta privada, que havia partit de la localitat francesa de Marsella i es dirigia a l'aeroport de Sant Sebastià per fer una escala, si bé la seva destinació final era Salamanca.
Anar al contingut