Esports

Torquemada: "Guardiola serà entrenador del Barça un any més, i això és un regal que hem de gaudir"

Més de 440 lectors del 3cat24 han participat durant una hora al xat de la Champions, amb Ricard Torquemada. Sobre la continuïtat de Guardiola, l'analista esportiu ha afirmat que tenir-lo una temporada més ja és un regal i que el futur només és futur.

Actualitzat
El periodista esportiu i analista de futbol Ricard Torquemada ha participat al xat de la Champions amb els lectors del 3cat24. Més de 440 usuaris han enviat les seves preguntes durant una hora per al comentarista de "La TdP".

Torquemada ha ofert la seva visió de la final de la Champions entre el F. C. Barcelona i el Manchester United. S'ha mostrat satifet que Guardiola continuï un any més al Barça. I ha afegit: "El futur només és futur."

Pel que fa als fitxatges per la temporada que ve, Torquemada ha destacat Rossi, Alexis Sánchez i Cesc. Però, sobretot, ha deixat clar que es necessiten davanters.

Alguns lectors s'han mostrat preocupats per la brevetat de la celebració al Camp Nou. Torquemada ha estat contundent: "Són el millor equip del món i tenen tot el dret de passar-s'ho bé com vulguin, però haurien d'haver pensat més en l'aficionat. En lloc de pujar a l'escenari del concert de Shakira, podria haver anat ella al Camp Nou".

Aquest xat és una aposta del 3cat24 per oferir nous canals de participació als lectors, perquè puguin contactar, en directe, amb professionals de diferents àmbits i aportar-los més informació sobre una matèria concreta.

A continuació podeu llegir tota la conversa:








NOTÍCIES RELACIONADES
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut