Ricky Rubio condueix el DKV a la victòria davant d'un Granada lluitador (86-92)

El DKV Joventut ha resolt satisfactòriament la visita a la sempre complicada pista del CB Granada. Els verd-i-negres han dominat el marcador en totes les fases del partit, tot i que la falta d'encert en alguns llançaments exteriors i el sacrifici dels andalusos han deixat la incògnita oberta fins a pocs segons per a la botzina final. Ricky Rubio, que tornava a la pista on Aíto el va fer debutar amb 14 anys, ha conduït el DKV a la victòria amb una aportació de 18 punts.

La Penya ha resolt amb nota la seva visita a una de les pistes més complicades de l'ACB. L'equip de Sito Alonso, que tenia les baixes de pes de Jasaitis i Norel, ha sortit amb molta intensitat -ho demostra un parcial de sortida de 7-0- per no deixar-se sorprendre pel conjunt andalús.

La bona direcció de Ricky Rubio i Pau Ribas, màxim anotador dels badalonins al descans amb 12 punts, han permès a la Penya dominar gairebé sempre en el marcador a la primera meitat, amb un màxim avantatge de deu punts (26-36). En defensa, Sonseca ha estat capaç de frenar Borchardt, la principal amenaça de l'equip de Trifon Poch, però ningú ha pogut aturar Hunter, que amb 14 punts ha permès als locals escurçar distàncies al descans (45-48).

A la represa, el joc exterior dels catalans ha començat a funcionar a ple rendiment, i a base de triples -14 en total- el DKV s'ha escapat fins als onze punts (70-81) a l'inici de l'últim quart.

Ricky, que tornava a la pista on va debutar als 14 anys de la mà d'Aíto García Reneses, s'ha passat molts minuts a la banqueta per un cop a la mà dreta. Mallet, amb 4 triples, i Pau Ribas, autor de 14 punts, han conduït l'equip en absència del seu jove talent, que encara ha tingut temps de trepitjar la pista en l'últim quart per convertir-se en el màxim anotador del DKV -18 punts-. La Penya ha tret molt profit del seu joc en equip, i la millor prova és que sis jugadors han anotat 10 punts o més.