"[REC]" torna a atacar

S'ha iniciat el rodatge de [REC] 3 GÈNESIS, aquesta vegada només amb Paco Plaza com a director.

Els amants del terror estan d'enhorabona. El tercer lliurament de la reeixida franquícia [REC] es posa en marxa, aquesta vegada a les ordres en solitari de Paco Plaza ([REC], [REC] 2; El segundo nombre. El guió, escrit per Luiso Berdejo (guionista també de [REC]) i Paco Plaza, recupera l'essència del primer lliurament, que va tenir tan bona acollida entre el públic i la crítica. El rodatge es durà a terme durant 7 setmanes en diferents localitzacions de Barcelona.
[REC] i [REC]2, dirigides conjuntament per Paco Plaza i Jaume Balagueró, van recaptar 29 milions d'euros a les taquilles de tot el món. La nova part ja s'ha venut a més d'una vintena de països, entre els quals s'inclouen EUA, França, el Regne Unit, Alemanya, Portugal, Grècia, Brasil, Mèxic, Argentina, Orient Mitjà, Japó, Austràlia i Nova Zelanda, entre d'altres.

El llargmetratge està produït per Castelao Porductions i compta amb el suport de Televisió de Catalunya, que ha adquirit els drets d'antena del film.


Fitxa tècnica:

Direcció:
Paco Plaza
Guió:Luis A. Berdejo i Paco Plaza
Productor executiu: Júlio Fernández, Carlos Fernández, Alberto Marini i Jaume Balagueró
Intèrprets principals: Letícia Dolera (Spanish movie, Semen-una historia de amor, "Guante Blanco"), i Diego Martín (Tres metros sobre el cielo, "Aquí no hay quien viva").
Director de fotografia: Pablo Rosso



Anar al contingut