"Pumpkin reports", invasió alienígena a la vista

La nova sèrie 3D de Motion Pictures amb la participació de Televisió de Catalunya se centra en un grup de nois que lluiten contra uns alienígenes que provenen de les carbasses

"Pumpkin Reports" presenta un nou món que gira al voltant de les carbasses. La família Verdet viu a Vila Carbassa i el seu fill únic, Max, es troba de cop amb dos germans adoptats que, de fet, són dos alienígenes procedents de les cucurbitàcies. Aquests han aterrat a la Terra dins d'una nau carbassa perquè estan preparant una invasió d'aquest planeta. Com a alienígenes, analitzaran tot el que fan els humans des de la perspectiva d'un outsider que no entén el perquè de les coses i, com a bons espies, envien informes constantment als seus contactes de l'espai exterior, llançant coets carbassa.

Segons ens explica Xavi Mas, director de desenvolupament del projecte, "els germans adoptius d'en Max -la Teresa i en Goliat-, miren el que fan els humans i els analitzen per tornar-ho tot en contra d'ells. Qualsevol cosa que facin els habitants de Vila Carbassa es converteix en el punt de partida dels episodis. En Max i la seva colla s'adonaran que, treballant en equip i amb responsabilitat, es poden resoldre tota mena de problemes."
 
Per combatre els alienígenes, Max compta amb el seu equip: Violeta-Violeta, (la màxima competidora seva a l'escola), Pixel Silici (un veí freeky de Max, expert en temes alienígenes) i Simó Silici (pare de Píxel, que és un geni que va marxar de casa dels pares als sis anys per instal·lar-se en una vall per fer enginys i gadgets tecnològics; el que ara es coneix com a Silicon Valley). La sèrie animada està pensada per a un públic ampli , que va des de  preescolar fins a adolescents. Són 52 capítols d'onze minuts de durada, amb un marcat to de comèdia. És una producció de Motion Pictures, Televisió de Catalunya, Young Jump, sample, Clan, Raifiction i Gloob amb l'ajuda de l'ICEC, l'ICAA i Media.
 
Sinopsi:
En Max és el cap d'una colla antialienígena formada per en Pixel, la Violeta-Violeta, en Simó Silici  i ell. El món li cau al damunt quan els pares adopten la Teresa (onze anys) i en Goliat (tres anys), que han aparegut d'una carbassa que ha caigut del cel i ha anat a parar al jardí de casa seva. Des d'aquell moment, en Max deixa de ser el rei de la casa per passar a haver-ho de compartir tot amb aquests dos membres que no són germans de sang, que es comporten de forma molt estranya. Però la cosa agafa dimensions importants quan descobreix que els seus nous germans són en realitat alienígenes que vénen a plantar la llavor d'una propera invasió d'aquesta espècie a la Terra, ja que han trobat aquí les condicions ideals per viure i perquè els humans els facin de jardiners esclaus. Però per molt que ho expliqui als seus pares, aquests no el creuen i la gent del poble tampoc no té gaires ganes d'investigar-ho. Per tant, li tocarà a ell i a la seva petita colla lluitar contra la invasió d'aquesta espècie alienígena evolucionada de les cucurbitàcies.
 
 
Fitxa tècnica:
 
Direcció: Alexis Barroso i Òscar Albert
Guió: Andrew Niccols i Darrel Vickers
Productor: Toni Albert
Producció executiva: Òscar Albert, TS Leow i Guiseppe Franchi
Producció delegada TVC: Xavier Romero i Oriol Sala-Patau
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut