NOU CICLE DE PRODUCCIONS CATALANES, al canal 33

A partir d'aquest dissabte i fins a finals de setembre, el canal 33 oferirà tot un seguit de pel·lícules de producció catalana en l'horari que normalment s'emet "Sala 33".

El primer llargmetratge programat és "JOVES", que narra tres històries que posen de manifest l'ambició, la diversió desenfrenada i la manca de motivació de la joventut. (Emès el 28 de maig) "JOVES" és una producció de Zeppelins Integrals Produccions amb la col·laboració de Televisió de Catalunya.


Sinopsi:
"Joves" presenta tres històries entrellaçades: la d'en Jordi Vilanova, que és un jove ambiciós de 25 anys que vol triomfar a la Borsa, costi el que costi, però que ho acaba perdent tot i decideix arriscar-se invertint en empreses d'armament; la de la filla del cap de l'agència borsària, la Sílvia, que surt de marxa amb l'única intenció de divertir-se a base d'alcohol i drogues i que arriba al descontrol de la provocació i el frenesí; i la d'en Pau Vilanova -germà petit d'en Jordi-, que decideix escarmentar un noi marroquí, nou company sentimental de la seva exparella.


Fitxa tècnica:
Direccció i guió:
Ramon Térmens i Carles Torras
Intèrprets: Roger Coma, Aina Clotet, Pau Roca, Natasha Yarovenko, Judit Uriach, Oriol Vila, Carmela Poch, Ariadna Cabrol, Jordi Dauder, Aleix Reinge i Vicky Peña, entre d'altres
Producció: Norbert Llaràs i Jordi Rediu
Direcció de fotografia: Àngel Lluís Fernández
Música: Contratiempo
Anar al contingut