Motociclisme

Loris Capirossi, el més ràpid en la primera jornada d'entrenaments al circuit de Xest

De moment, Nicky Hayden guanya la partida a Valentino Rossi en la primera jornada d'entrenaments lliures de Moto GP del Gran Premi de la Comunitat Valenciana, última prova del Mundial. El pilot nord-americà, que és a vuit punts de l'italià en la classificació, ha acabat quart, mentre que l'heptacampió mundial ha estat setè. Loris Capirossi ha marcat el millor temps, per davant de De Puniet i Vermeulen. El català Dani Pedrosa, que ha promès ajudar Hayden a Xest, ha finalitzat sisè.

Actualitzat

El més ràpid del dia ha estat Loris Capirossi, amb Ducati, que ha superat els dos candidats al títol, Hayden i Rossi. El pilot nord-americà, quart, ha tret gairebé tres dècimes a l'italià, que s'ha classificat en la setena plaça. Rossi havia dominat la primera sessió, però després s'ha quedat enrere. Dani Pedrosa, just per davant del campió del món, confia a ajudar Hayden en la carrera.

El vencedor a Portugal, Toni Elías, només ha pogut ser quinzè, davant de Carles Checa. Troy Bailyss ocupa el lloc de Sete Gibernau, que està lesionat. El pilot català busca equip per la pròxima temporada en una graella on gairebé no queden motos lliures; una de les poques és la Ducati de l'equip D'Antin, com a company d'Alex Barros, que torna al Mundial després d'un any en les superbikes.

En el dos i mig, Jorge Lorenzo ha començat a defensar el paper de favorit, tercer classificat, darrere de Barberá i Aoyama i davant del seu rival Andrea Dovizioso, que és cinquè.

En la cilindrada petita, nou passeig del campió Bautista, que ha fet el millor temps. L'italià Mattia Pasini ha estat segon i el txec Lukas Pesek, tercer.

Anar al contingut