Les primeres imatges de <B>"FLOQUET DE NEU"</B>

Arriben les primeres imatges del llargmetratge <b>"FLOQUET DE NEU"</b>, un film que barreja imatge real amb animació 3D.
Les primeres imatges de "FLOQUET DE NEU"

Les primeres imatges de "FLOQUET DE NEU"

Arriben les primeres imatges del llargmetratge "FLOQUET DE NEU", un film que barreja imatge real amb animació 3D.
Actualitzat
La pel·lícula "FLOQUET DE NEU", dirigida per Andrés G. Schaer, comença a cobrar vida. Després d'un intens rodatge en versió original catalana a diversos punts emblemàtics de Barcelona, el film d'aventures d'un dels símbols més entranyables de la ciutat dóna els seus primers fruits.

Sinopsi
En Floquet de Neu anirà a la recerca d'una poció que li canviï el color del pèl perquè els seus nous companys goril·les del Zoo l'acceptin com un dels seus. Paral·lelament, el malvat Luc de Sac, un dels homes més malastrucs del món, el buscarà per tota la ciutat amb la intenció de caçar-lo, convençut que el goril·la albí és un amulet infal·lible contra la seva mala sort.

Producció: Filmax, en coproducció amb Televisió de Catalunya, Muf Animation i Utopia Global i amb la col·laboració de BSM (Barcelona de Serveis Municipals), Zoo de Barcelona, ICIC (Institut de les Indústries Culturals) i amb la participació de TVE.
Director: Andrés G. Schaer
Actors: Claudia Abate, Pere Ponce, Elsa Pataky, Rosa Boladeras, Fèlix Pons, Mercè Comas i Elsa Anka.
Productors executius TVC : Oriol Sala-Patau i Xavier Romero


Imatges:

Web: Web oficial