"LES DUES VIDES D'ANDRÉS RABADÁN" a "Sala 33"

"Sala 33" ofereix aquesta setmana "LES DUES VIDES D'ANDRÉS RABADÁN". L'any 1994, Andrés Rabadán fa descarrilar tres trens i mata el seu pare amb una ballesta quan tenia 20 anys. La notícia va saltar ràpidament als diaris amb el sobrenom d'"el boig de la ballesta". (Emès)

Al judici, el jove va ser declarat innocent perquè se li havia diagnosticat esquizofrènia i el jutge va determinar que se l'internés en un departament psiquiàtric d'un centre penitenciari fins que es dictaminés la seva curació. Res explica els crims comesos.
Ventura Durall va posar-se en contacte amb Andrés Rabadán per primera vegada l'any 2000. Es van anar escrivint i veient regularment fins a aconseguir prou material per dirigir i coguionitzar
(conjuntament amb l'Andrés) el llargmetratge "Les dues vides d'Andrés Rabadán". Aquest film està estretament lligat amb "El perdón", la seva obra complementària, que vol gratar en la part més profunda de l'ànima del jove per desfer l'entrellat dels horrors viscuts que el van dur fins al límit.

"Les dues vides d'Andrés Rabadán" és una coproducció de Nanouk Films i Televisió de Catalunya.



Sinopsi
Andrés Rabadan fa 12 anys que està internat a la unitat psiquiàtrica d'un centre penitenciari per haver fet descarrilar 3 trens i per haver assassinat el seu pare. Planeja escapar-se, però l'entrada de Sara, la nova psicòloga, capgira els seus plans. Sara li proposa d'assistir a una teràpia de rehabilitació que el porta a enfrontar-se amb el seu passat fosc per intentar entendre què el va poder portar a cometre els seus horribles crims.


Fitxa tècnica:

Direcció:
Ventura Durall
Producció: Nanouk Films i Televisió de Catalunya
Guió: Ventura Durall i Andrés Rabadán
Intèrprets: Àlex Brendemühl, Mar Ulldemolins, Andrés Herrera, Boris Ruiz, Clara Segura i Emilio Mencheta
Fotografia: Mauro Herce
Música: Toni Mir

Anar al contingut