"La propera pell" clausura el D'A 2016

La nova pel·lícula d'Isaki Lacuesta, codirigida amb Isa Campo

"La propera pell" ha estat la pel·lícula escollida per clausurar el Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona d'aquest any. És la primera pel·lícula d'Isaki Lacuesta, codirigida amb Isa Campo, i ha estat rodada en català, castellà i francès.
 
El llargmetratge comença en un poble a la frontera del Pirineu català, quan una dona (Emma Suárez), el fill de la qual ha desaparegut fa deu anys, rep una trucada. Podria ser que el seu fill Leo (Àlex Monner), ara ja adolescent, sigui en un centre de menors a França. La pel·lícula barreja dos mons, el dels adolescents i el de la família, i, segons ens explica el director, "juga amb l'ambigüitat, ja que no acabem de saber mai si l'amnèsia que té en Leo és una simulació, una interpretació o una realitat". És una producció de Bord Cadre Films, Corte y Confección de pel·lícules, Sentido Films i La Termita Films, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya amb el suport de l'ICEC i de l'ACC.
 
Altres títols catalans amb participació de Televisió de Catalunya seleccionats al festival són 'Dead Slow Ahead', de Mauro Herce, i 'Oleg y las raras artes', d'Andrés Duque. "Oleg y las raras artes" es projectarà en la secció Direccions, dedicada als autors de referència, sense els quals no es pot entendre la creació cinematogràfica contemporània. És una producció d'Intropía Media, Estudi Playtime i Lluís Miñarro amb la col·laboració de TV3. L'òpera prima de Mauro Herce, "Dead Slow Ahead" es podrà veure en la secció Transicions, on es programen les millors pel·lícules de cinema d'autor que han passat pels festivals internacionals. Està produït per Nanouk Films, El Viaje Films i Bocalupo Films en coproducció amb Televisió de Catalunya. El festival es farà del 21 d'abril a l'1 de maig, i aquest any arriba a la sisena edició.

http://www.cinemadautor.cat/
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut