Barcelona

La nova Llei de Seguretat Alimentària vetllarà per la qualitat dels aliments

El ple del Parlament ha aprovat per unanimitat el nou projecte de Llei de Seguretat Alimentària. Aquesta iniciativa legislativa, que, casualment, coincideix amb la intoxicació massiva per consum de coca de Sant Joan en mal estat a Torroella de Montgrí, té l'objectiu final de garantir que tot allò que arribi a la taula dels consumidors tingui un nivells mínims de qualitat i seguretat. Es tracta d'evitar la presència de bacteris o de qualsevol tipus d'element perjudicial per a la salut humana.

Actualitzat
L'instrument per garantir-ho serà la nova Agència Catalana de Seguretat Alimentària, tutelada pel Departament de Sanitat de la Generalitat i presidida pel mateix conseller Eduard Rius. Rius ha explicat que l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària serà pionera a Espanya i que es consolidarà com a únic interlocutor amb les institucions estatals i europees encarregades de la seguretat alimentària.
Anar al contingut