Finalitza el rodatge de "Les nenes no haurien de jugar a futbol"

La directora de cinema Sònia Sánchez ha acabat el rodatge del seu últim llargmetratge, "Les nenes no haurien de jugar a futbol"

El llargmetratge està basat en una obra de teatre homònima de Marta Buchaca que es va representar al Versus Teatre l'any 2010.
 
La pel·lícula és una narració claustrofòbica, plena d'intriga i de clarobscurs familiars amb gran càrrega emocional on tothom desconfia de tothom.
Hi ha un munt de preguntes per resoldre: Qui són els accidentats? De què es coneixen? Per què estaven junts? Cap a on anaven? "Les nenes no haurien de jugar a futbol" es va construint a través de les informacions contradictòries que van arribant sobre els accidentats, els nervis dels familiars i el joc psicològic que l'escriptora va creant, un thriller psicològic que farà que l'espectador vagi dubtant sobre la sinceritat o la part obscura que cadascun dels protagonistes mostra.


Els tres personatges principals aniran definint la història, que es construirà com petites peces de puzzle fins a arribar a completar la imatge total del que passa just en el moment en què es posa l'última peça.
 
Amb molt poques localitzacions i dues intenses setmanes de rodatge, Sònia Sánchez ha hagut de fer una pila d'assajos, en què s'ha treballat intensament amb els actors, s'han definit personatges i s'ha fet molta feina prèvia per poder rodar a bon ritme.
 
 
És una coproducció de Televisió de Catalunya, Zentropa Barcelona, Pep Armengol i Zentropa Sweden.
 
Sinopsi:
L'Anna, una nena de dotze anys, la Lídia, una dona d'uns trenta, i en Josep, un home que volta la cinquantena, tenen un accident de cotxe. Els duen a l'hospital i avisen els seus familiars. La mare de l'Anna, en Toni, el xicot de la Lídia i la filla d'en Josep, la Sara, es troben a la sala d'espera de l'hospital. Curiosament, no es coneixen entre ells ni tampoc veuen clar com és que els seus familiars anaven junts amb el mateix cotxe.  De què es coneixen? El que en principi és una relació cordial de coneixença passa ràpidament a especulacions seguides d'acusacions de tota mena.  
 
 
Fitxa tècnica:
 
Direcció: Sònia Sánchez
Guió: Marta Buchaca
Producció executiva: David Matamoros, Pep Armengol i Madeleine Ekman
Producció delegada TVC: Cruz Rodríguez
Intèrprets: Sara Espígul (Sara), Roger Casamajor (Toni) i Aurea Márquez (mamà), entre d'altres
Direcció de fotografia: Carles Gusi
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut