El rei Joan Carles, amb el primer ministre indu, Manmohan Singh
El rei Joan Carles, amb el primer ministre indu, Manmohan Singh. (EFE)
Nova Delhi

El rei Joan Carles creu que la situació econòmica espanyola "fa ganes de plorar"

El monarca espanyol creu que la situació econòmica espanyola fa ganes de plorar, però matisa que la imatge d'Espanya a l'estranger és millor que la que en tenim dins del país.

RedaccióActualitzat
El rei Joan Carles creu que la situació econòmica espanyola fa ganes de plorar, però matisa que la imatge d'Espanya a l'estranger és millor que la que en tenim dins del mateix país.

El monarca ha fet aquestes declaracions davant la premsa abans de tornar d'un viatge oficial a l'Índia, on l'han acompanyat una quinzena de grans empresaris d'arreu de l'estat.

Joan Carles primer s'ha mostrat convençut que Espanya sortirà de la crisi amb un somriure i, segons paraules textuals, "amb el ganivet a la boca i un somriure".

En una conversa informal amb la premsa, el rei Joan Carles s'ha mostrat molt satisfet perquè les autoritats índies han entès la situació econòmica d'Espanya i la zona euro.

La visita del rei ha servit per acabar de tancar cinc acords econòmics amb l'Índia, que es van firmar ahir a Nova Delhi. Entre altres projectes, se n'ha firmat un d'infraestructures per a la ciutat de Bombai, la construcció de diversos hotels espanyols i la venda de submarins i radars espanyols a l'exèrcit del país asiàtic.
Anar al contingut