"Didi Hollywood", una pel·lícula de Bigas Luna al Sala 33

Dijous 19 de juny a les 22.35, el Sala 33 va emetre el llargmetratge "Didi Hollywood", protagonitzat per Elsa Pataky i Peter Coyote.

El film parla de la vida dels famosos i el luxe, i posa de relleu què representa la fama i els esforços i riscos que comporta aconseguir-la. Segons explica Bigas Luna "Vigila les coses que desitges perquè es poden fer realitat". El film retrata el món que Bigas Luna es va trobar a Amèrica durant els quatre anys que hi va viure. És una producció de Virgili Films i La Canica Films i Malvarrosa Media amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, Canal + España i TVE, i amb el suport de la Generalitat Valenciana, l'ICAA i l'ICEC.
 
Sinopsi:
La pel·lícula gira entorn de Diana, una jove actriu farta de dur una vida miserable i sense oportunitats. Diana decideix viatjar a Miami per provar sort en el món llatí juntamentjunt amb la seva amiga Maria, una cabaretera esbojarrada. Malgrat que la vida allà tampoc serà fàcil, aconseguirà l'oportunitat que tan desitja i, seguint l'estela del seu somni, viatjarà. Viatjarà a Hollywood, tot i que, allà, hi on descobrirà la cara fosca de l'èxit.
 
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció i guió: Bigas Luna
Producció executiva: Beatriz Bodegas, Pedro Pastor i Celia Orós
Intèrprets: Elsa Pataky, Peter Coyote, Paul Sculfor, Giovanna Zacarías i luis Hacha
Direcció de fotografia: Albert Pascual
Anar al contingut