Salt

Denuncien una plaga de rates al parc públic de la Massa a Salt

L'associació de La Massa de Salt han optat per denunciar públicament aquesta situació davant la falta de resposta de l'Ajuntament i el risc que suposa per a la salut pública.

RedaccióActualitzat
L'associació de Veïns de la Massa de Salt ha denunciat la presència d'una plaga de rates al parc públic del barri i, per evidenciar-ho, han penjat fotos on es veuen els rosegadors passejar pel parc fins i tot de dia.

El vicepresident de l'associació de La Massa de Salt, Antoni Rodríguez, ha dit que han optat per denunciar públicament aquesta situació davant la falta de resposta de l'Ajuntament i el risc que suposa per a la salut pública. "Els veïns s'han queixat per activa i passiva "que la gent beu i menja a altes hores de la nit i "això fa que les rates acampin ja per tot el parc i corrin durant el dia", ha manifestat.

Rodríguez ha explicat que els veïns exigeixen un pla de manteniment del parc i també del barri per evitar aquests problemes, i consideren insuficient que es faci la neteja d'aquest espai cada 15 dies.
Anar al contingut