Imatge d'arxiu de l'Audiència de Barcelona.
Imatge d'arxiu de l'Audiència de Barcelona.
Barcelona

15 anys de presó per a un home que va matar-ne un altre amb una barra de ferro

Després que un jurat popular el va declarar culpable ara el jutge li ha imposat aquesta pena. El jutge remarca que el condemnat tenia una clara intenció de matar la víctima perquè va reprendre la seva agressió contra ell fins que va aconseguir immobilitzar-lo i deixar-lo inconscient.

RedaccióActualitzat
L'Audiència de Barcelona ha condemnat a 15 anys de presó un home que va matar-ne un altre amb una barra de ferro en un aparcament de Sant Andreu de la Barca, al Baix Llobregat, al 2010.

Després que un jurat popular el va declarar culpable ara el jutge li ha imposat aquesta pena, ja que el considera responsable d'un delicte d'assassinat.

La sentència no admet que l'home actués sota l'efecte de les drogues ni l'alcohol, com va defensar la seva advocada, cosa que li hauria servit per atenuar la pena.

El jutge remarca que el condemnat tenia una clara intenció de matar la víctima perquè va reprendre la seva agressió contra ell fins que va aconseguir immobilitzar-lo i deixar-lo inconscient. El mòbil del crim, segons la sentència, van ser la gelosia del condemnat que recriminava a la víctima la seva amistat amb la seva exparella.

Anar al contingut