"CENDRES" ha acabat el rodatge

Llorenç Castañer ja ha deixat enrere els sets de la seva primera pel·lícula, "Cendres", i en comença el muntatge.

Aquest llargmetratge per a televisió s'inspira en un fet real sobre un frau d'una funerària d'un poble de prop de Màlaga, aparegut a la premsa andalusa l'any 2002. L'Antonio Cardiel i en Llorenç Castañer van transformar el que en un inici era una història macabra en una pel·lícula amb un tractament de comèdia negra.

"Cendres" gira al voltant de dues famílies veïnes, que parteixen de situacions molts dispars, on es posa en qüestió la moral dels dos protagonistes. Ni un és tan dolent com sembla, ni l'altre és un angelet. Però les etiquetes es pengen molt ràpidament fins que un imprevist et col·loca a l'altre costat de la barrera.

És una coproducció de Fausto producciones, Televisió de Catalunya, Producciones Transatlánticas, Canal Sur i Neon Producciones, amb la col·laboració de l'ICEC.

Sinopsi:
Jesús treballa en una funerària i es desfà dels cossos de manera poc ortodoxa, i puntualment els enterra en una finca allunyada per no ser descobert. Tot i que no els fa gaire gràcia, els membres de la seva família ho toleren i hi col·laboren. La cosa s'embolica quan en Rafa, el seu veí, descobreix els tripijocs d'en Jesús... i pretén aprofitar-se'n.


Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Llorenç Castañer
Guió: Llorenç Castañer i Antonio Cardiel
Producció executiva: Arantxa Zunzunegui, José Antonio Hergueta i Enrique Ortuño
Producció executiva de TVC: Elisa Plaza
Intèrprets: Adrià Collado (Rafa), Alfonso Sánchez (Jesús), Maite Sandoval (Yolanda), Pep Gómez (Sebas), Yolanda Ramos (Luisa), Enrique Martínez (Mario), Maite Nieto (Lola) i Manolo Caro (Paco Lobo), entre d'altres.
Direcció de fotografia: David Valldepérez
Música: Jesús Díaz i Gabriel Fletcher


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut